None ( промени ) English En
За нас

НОВИНИ:

EU.JPG

proekt.jpg

СИМОНАС КАРДС ЕООД подписа договор BG16RFOP002-6.002-0215-C01 от 16.09.2022 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с Управляващия орган на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, с предмет изпълнение на проект: „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност”.

Обща цел на проекта: Предоставяне на фокусирана подкрепа на българските малки и средни предприятия за възстановяване от икономическите последици от разпространението на пандемията COVID-19 чрез подобряване на енергийната им ефективност.

Разходите за чилъри – 2 бр., компресор за сгъстен въздух с ресивър, изсушител за сгъстен въздух и енергоефективно осветление, включени в Списъка на допустимите категории активи (Приложение 18.1) от процедура BG16RFOP002-6.002 „Възстановяване на МСП чрез подобряване на енергийната ефективност“ ще бъдат покрити със средства по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г., като общата сума на инвестицията е в размер на  158 746.00 лв., от които 79 373.00 лв. безвъзмездна финансова помощ от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г. (79 373.00 лв. европейско и 0.00 лв. национално съфинансиране) и 136 900.00 лв. собствено съфинансиране.

Очакваните резултати от подкрепата по процедурата се изразяват в подобряване на енергийна ефективност на МСП, което, от своя страна, да подпомогне преодоляването на икономическите последствия от разпространението на пандемията COVID-19, повишаването на конкурентоспособността и понижаване на енергийната интензивност както на ниво отделни производствени предприятия, така и като цяло за икономиката.


НОВИНИ:

EU.JPG

proekt.jpg


СИМОНАС КАРДС ЕООД подписа договор BG16RFOP002-2.089-1286-C01 от 20.10.2021 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с Министерство на икономиката, с предмет изпълнение на проект: „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Обща цел на проекта: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Разходи за покриване на текущите нужди на кандидатите и за суровини, материали, горива и други, чиято стойност се калкулира в стойността на произведената продукция ще бъдат покрити със средства по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020г., като общата сума на безвъзмездната финансов помощ е 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско и 0.00 лв. национално съфинансиране. 

Очакваните резултати от подкрепата по процедурата се изразяват в постигане на положителен ефект по отношение на малките предприятия с реализиран оборот от минимум 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.


НОВИНИ:

EU.JPG

  proekt.jpg

 „Симонас Кардс“ ЕООД подписа договор BG16RFOP002-2.073-1911-C01 от 26.06.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с Министерство на икономиката, с предмет изпълнение на проект: „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Обща цел на проекта: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Разходи, необходими за преодоляване на недостига на средства или липса на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 ще бъдат покрити със средства по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020г., като общата сума на безвъзмездната финансов помощ е 10 000 лв., от които 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.


НОВИНИ: На 27.11.2018 г. в конкурса „Най-добра българска фирма“, специално подбрано жури от наложили се финансови експерти оцени фирмите и Симонас Кардс ЕООД получи първа награда в  категория „Най-добра фирма с предприемач и мениджър жена“, като на управителя й Симона Сребранова бе връчен призът за „Най-успешна българка в бизнеса“.  

nai-dobra-firma.jpg

Интервю на управителя Симона Сребранова за Дарик радио  във връзка с оценената на първо място в категория „Най-добра фирма с предприемач и мениджър жена“ фирма Симонас Кардс ЕООД в конкурса „Най-добра българска фирма“.


НОВИНИ: В Симонас Кардс EООД е създадена и внедрена система за управление на качеството, околната среда и сигурността на информацията в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и ISO/IEC 27001:2013.


Политика и мисия на Симонас Кардс EООД

Ние от Симонас Кардс EООД сме доказал се във времето надежден партньор /в производството на PVC (пластмасови) карти, RFID (безконтактни) карти и PET-G (ЕКО) карти/, на много успешни компании и марки на международния пазар.

Повече от 10 години работим и се развиваме в производството на пластмасови карти. Изключително сме отговорни към качеството на производството и доверието на дългогодишните ни партньори и клиенти.

Нашата мисия е:

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КАЧЕСТВО В ПРОИЗВОДСТВОТО И ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯТА НА ПЛАСТМАСОВИ и БЕЗКОНТАКТНИ КАРТИ

Различните видове PVC (пластмасови) карти имат широко приложение в съвременния бизнес и маркетинг. Започвайки от картите за контрол на достъпа, безконтактните карти с RFID чип, карти с магнитни ленти, идентификационни карти, до картите за предлагане на продукти и услуги, показващи специалното отношението към лоялните клиенти – ваучер за подарък, карти за лоялни/ВИП клиенти, клубни/ абонаментни карти.

Сега е още по-лесно да поръчате карти за нуждите на вашия бизнес чрез системата за онлайн поръчка на пластмасови карти, а нашият екип е готов да окаже компетентно и професионално съдействие на всеки етап.

Видове карти:

bank card with RFID and magnetic stripe front.jpg 
Банкова карта
pvc discount card with QR code.jpg 
Карта за отстъпка
full color pvc gift card.jpg 
Ваучер за подарък
pvc card with uv varnish.jpg 
ВИП карта
pvc club card with customization.jpg 
Клубна карта
business card with offset customization back.jpg 
Визитна картичка
pvc calendar back.jpg
Карта календарче
pvc badge with custom photo front.jpg 
Бадж карта

plastic health card with photo2-01.png
Здравна карта

insurance pvc card with emboss.jpg
Застрахователна карта
contactless access card face.jpg
Карти за достъп
pvc access card with chip front.jpg
Безконтактна RFID карта
hotel key card with chip.jpg
Хотелски карти
color pvc card with QR code.jpg
QR карта
mini cards-01-01.png
Три карти в една

Освен производството, в завода се извършва и персонализация на картите – офсетна, термична, цветна и черно-бяла, генериране и печат на баркод, QR код, релефен печат, запис на магнитна лента и RFID чип. Симонас Кардс EООД изработва, както стандартни, така и нестандартни карти (продукти), като листовки, конферентни баджове, покани, менюта, пластмасови табели и др. Реализира също и програми за лоялни клиенти.

Специализирана технология позволява предлагането на висококачествени продукти на конкурентни цени, както на вътрешния, така и на международния пазар.

В завода е внедрено високотехнологично оборудване, което гарантира перфектна изработка на продукта на всички нива на производство и отговаря на ISO изискванията за качество.

Установените традиции в производството на PVC (пластмасови) карти са в резултат на многогодишен производствен опит и голям брой обслужени клиенти. Владеенето на технологиите за производство на различни видове карти и качественото обслужване са предпоставки продуктите и услугите на Симонас Кардс EООД да бъдат предпочитани и в страните от Европейския Съюз.

Заводът за производство на карти и тяхната персонализация се намира в град Кюстендил. Капацитетът на производство е над 8 000 карти за един час. Работата на три смени позволява производството на над 150 000 карти за един работен ден, което дава възможност за кратки срокове на производсто и доставка до всички точки на света.

Simonacards staff-01.jpg

Обща организационна структура на СИМОНАС КАРДС EООД

Simonacards' structure.jpg


Simona photo2.jpg

Симона Сребранова
CEO
телефон: +359 888 522025
e-mail: simona@simonacards.bg

Milena2.jpg

Милена Миланова
оперативен директор
телефон: +359 888 770340
e-mail: milena@simonacards.bg

Joro.jpg

Георги Златанов
мениджър продажби
телефон: +359 885 765708
e-mail: georgi@simonacards.bg

Srebri photo-01.jpg

Сребран Сребранов
мениджър производство
телефон: + 359 888 573 514
e-mail: srebran@simonacards.bg

  

Deni photo2.jpg

Деница Кръстева
дизайнер
телефон: + 359 884 018 991
e-mail: deni@simonacards.bg

Производствената база разполага с голям набор от различни машини и допълнително оборудване, за да може да изпълнява всички заявки на клиентите.

equipment.JPG

equipment2.JPG

Отдел Печат

machines1.JPG

Отдел Монтаж / Отдел Ламинация / Отдел Щанцоване

machines2.JPG

Отдел Персонализация / Отдел Тестове и качествен контрол

machines3.JPG

Поставяне на топъл печат и холограми / Отдел мейлинг / Отдел Пакетиране

machines4.JPG

 • Материали (PVC, PET-G, PC)
 • Цветове на пластмаса (бяла основа на карта, прозрачна основа на карта)
 • Видове ламинация (Гланц, Сатен, Мат)
 • Цветове за печат (CMYK, Pantone, Сито печат - злато, сребро, перла, UV мастила)
 • Печат (Офсет, Дигитален офсет, Сито печат
 • Дебелина на карти (0.76mm, 0.48mm, 0.82mm)
 • Размери (Стандартни карти: 85.6mm x 54mm, Малки тройни карти, Различни размери и форма)

Персонализационният център, който се намира в завода, предлага следните услуги:

 • Термична персонализация
 • Офсетна персонализация под ламината
 • Запис на магнитна лента
 • Ембосиране
 • Цветна персонализация - термична и офсетна под ламината
 • UID персонализаци на безконтактни RFID карти
 • Холографски ламинат
 • Скреч полета над пин/активационни кодове

Клиентите на Симонас Кардс са банки, дистрибутори и персонализационни бюра, търговски вериги, хотели и много други компании и организации.

На този етап, нашата компания предлага услугите си на клиенти от Дания, Белгия, Франция, Германия, Финландия, Холандия, Англия, Норвегия, Швеция, Италия, Швейцария, Русия, Гърция, Албания, Румъния, Кипър, Словения, Казaхстан, и др.


България United Kingdom Türkiye Srbija România Italia GREECE France España Deutschland